Hinderbanan

Proudly presenting: Pumpan - aka "skrufs"

Det känns inte som att jag väntar barn, fast jag helt klart definierar mig som gravid. Istället upplever jag graviditeten som en hinderbana där ett hinder i taget ska passeras.

Idag var det första vul. Och det passerades. En liten pumpa ligger därinne och efter en del letande och plirande såg vi båda hjärtslagen. Vi diffar ett par dagar på storleken och än kan mycket hända. Men hjärtat slår. Jag är fortfarande gravid.

49 reaktioner till “Hinderbanan

 1. En liten en räcker bra det, håll i dig nu lillen!

  Och grattis till dig. Men märker att du (såsom jag också kommer känna efter 5 missfall) är försiktigt optimistisk. Hur diffade dagarna? Kram

  1. Han kunde inte mäta – den låg lite fel fast den ju sitter still. Men han uppskattade 5+6 – 6+0 när det borde varit 6+2. Men felmarginalen ligger ju på halva millimeter just nu så jag försöker att inte oroa mig FÖR mycket.

 2. Fantastiskt att du får se detta! Nu får du se till att ta hand om dig själv och må så bra du bara kan och framför allt VÅGA TRO ATT DET GÅR BRA!! Det är verkligen din tur nu!

  Hoppas din katt mår bättre också så att ni får vara friska hela familjen!

  Kram

 3. 2 dagar är INGENTING att bry sig om i felmarginal. Jag lovar – ingenting!
  En vecka hade varit något att oroa sig för. Lugna puckar nu =)

 4. Felmarginalen är supervanlig. Många jag känner har fått mkt märkliga datum tom i vecka 18- datum då det helt omöjligt kunde ha blivit barn. Så här tidigt är det ju förstås ännu svårare. Det är väl också därför de gör rutinultraljud så pass sent, för att först då finns det en rimlig chans att mäta bra. Och ändå blir det ofta fel då med.
  Jättegrattis till dig och till lilla Pumpan som får bi i dig och får dig till mamma! Ni har haft tur båda två.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s